Jordnær
Vi vil arbejde tæt på kunderne. Før vi påtager os en opgave, skal vi vide, at vi har tilgang til de nødvendige ressourcer for at udføre et godt stykke arbejde. Vi skal være kendt for at have en jordnær måde at arbejde på med korte beslutningsveje, og være lydhøre over for kundernes interesser.
Udviklende
Vi skal være nyskabende, fleksible og konstant blive bedre. Vi vil værne om vores medarbejderes kompetencer og tilbyde gode muligheder for udvikling, uddannelse, forfremmesle og sundhed. Vi ønsker, at vores medarbejdere skal være engagerede og involverede i virksomheden, og medvirke til vores positive udvikling. I Peab skal vi have mulighed for at påvirke vores arbejdssituation.
Personlig
Vi skal være den personlige virksomhed. Vi skal skabe og bevare langvaringe og gode relationer med vores kunder og leverandører gennem en ærlig og tillidsfuld dialog. Vi skal arbejde for, at vores arbejdsliv skal kunne forenes med familieliv og fritidsinteresser. God kommunikation, god stemning og respekt for den enkelte skal være den røde tråd i Peab.
Pålidelig
Vore kunder skal føle sig trygge, når de entrerer med Peab. Det betyder, at vi altid skal udvise god forretningsetik, kompetencer og faglig dygtighed. Vi skal planlægge godt, gøre det rigtige fra starten, eliminere risici og holde tidsplanerne. Vi skal overholde love og krav, vælge den bedst mulige teknik og teknologi, prioritere vedvarende ressourcer og undgå miljøskadelige stoffer.

En lokal samfundsbygger

Vi er en lokal bygge- og anlægsvirksomhed

Vi er 14.000 medarbejdere, fordelt i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi er unikke, fordi vi er organiseret i fire arbejdsområder, som gennem samarbejde sikrer, at vi i så høj grad som muligt udnytter lokale ressourcer i form af eget personale, egne råmaterialer og egne underentreprenører.

Ledige stillinger

Du kan sende din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" under selve stillingsopslaget

Fandt du ikke det du søgte?

Send os en uopfordret ansøgning

Vi er altid på udkig efter flere formænd og asfaltarbejdere til hele landet

Hos Peab Asfalt A/S er vi altid på udkig efter flere formænd og asfaltarbejdere.

Som formand forventer vi, at du:  

  • Har relevant erfaring med asfaltbranchen 
  • Er fleksibel, da der kan forventes periodisk overarbejde
  • Er selvstændig, men samtidig forstår vigtigheden af samarbejde
  • Har et godt humør
  • Har blik for at udføre håndværksmæssigt godt arbejde

Kunne du tænke dig et job, hvor planlægning, løbende kontrol med kvalitet, materialeforbrug og vedligeholdelse af materiel, er en stor del af hverdagen? Du har det godt med at omgås kunder og kan samarbejde på tværs i organisationen, så søg jobbet som formand.

Som asfaltarbejder forventer vi, at du:

  • Er mødestabil og fleksibel
  • Trives i tungt arbejde og at bruge hænderne
  • Har gode samarbejdsevner og er samarbejdsvillig
  • Har et godt humør
  • Trives i at arbejde ude

Du vil arbejde sammen med et hold bestående af dygtige og engagerede kollegaer. Det er ikke et krav, at du har erfaring, da holdet vil sørge for god oplæring, men erfaring værdsættes. Du skal trives med at bruge dine hænder og fysisk krævende arbejde.

Vi er en virksomhed med højt til loftet og en uformel tone. Her får du frihed under ansvar og et team, der altid støtter op om hinanden.  

Vi vil gerne have din ansøgning hurtigst muligt, da vi altid er på udkig og forventer ansættelse snarest. Er du interesseret kan ansøgningen sendes via linket nedenunder.

Send ansøgning

Jobagent

Opret en Jobagent og bliv automatisk notificeret, når der er en ledig stilling, der matcher dine kriterier

Notificér mig dagligt / ugentligt om nye jobmuligheder
Tilmeld mig jobagent
Peab Asfalt
Nørreskov Bakke 1
8600 Silkeborg
Tlf.: 87 22 15 00
Mail: info@peabasfalt.dk
Powered by Emply