Entrepriseleder

Peab Asfalt A/S søger en erfaren entrepriseleder til asfaltbranchen i Region Syd
Til vores afdeling i Region Syd søger vi en entrepriseleder med solid entreprenør/asfalt erfaring. Du vil få ansvaret for at lede og fordele arbejdet for flere hold, økonomi- og tidsstyring samt kontrol af entrepriserne og kvalitetssikring. Projekterne spænder bredt fra større enkeltstående opgaver til projekter med vores faste langvarige samarbejdspartnere.

Vi forventer derfor, at du:
  • Er god til at kommunikere og koordinere med holdene
  • Har et godt kendskab til branchen og teknisk forståelse
  • Forstår vigtigheden i, at projekterne gennemføres i henhold til aftalt tid, pris og kvalitet
  • Er god til at lede og fordele arbejdet
  • Møder andre i øjenhøjde og med respekt  
Til gengæld får du:
  • En virksomhed med frihed under ansvar
  • En arbejdsplads med højt til loftet og en uformel tone
  • Et stærkt team, der støtter og sparrer med hinanden
  • Mulighed for at udvikle dig selv både professionelt og personligt 

Vi søger dig, som har relevant teknisk uddannelse og vi ser gerne du har minimum 5 års erfaring fra asfalt- og anlægsbranchen eller lignende stilling. Du er tryg i og vant til at styre flere entrepriser på samme tid og formår samtidig at koordinere succesfuldt med underentreprenører og dine kollegaer. Du skal kunne forstå at prioritere dine opgaver og holde en god tone, også når du er under pres. Samarbejde er vigtigt, og du har derfor en positiv og tillidsfuld tilgang til dine kollegaer, men jobbet kan også være meget selvstændigt, hvor du skal være villig til at være proaktiv og selv tage fat.  

Har du spørgsmål til stillingen eller arbejdsopgaverne, er du velkommen til at kontakte William Lubek på 23285576 eller william.lubek@peabasfalt.dk eller Lars Sabroe på 21412091 eller lars.sabroe@peabasfalt.dk
Send gerne din ansøgning allerede i dag, da vi forventer, at ansættelsen sker snarest muligt. Ansøgning sendes via linket nedenfor.
 
Ansøg
Del i dit netværk

Om Peab
Peab er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder med ca. 14.000 ansatte og en omsætning på 54 mia. SEK. Koncernen har strategisk placerede kontorer i Sverige, Norge og Finland og Danmark. Hovedkontoret ligger i Förslöv på Bjäre-halvøen i Skåne. Aktien er noteret på NASDAQ Stockholm. I Peab Asfalt A/S i Danmark varetager vi alle opgaver indenfor produktion og udlægning af asfalt, vedligeholdelse af veje samt specialopgaver med bl.a. broer og industrigulve. Med 7 asfaltfabrikker og 7 kontorer fordelt over hele landet, beskæftiger vi samlet set ca. 300 medarbejdere.
Ansøgningsfrist:20-08-2020
Lokation:Mads Clausens Vej, 6, 6360, Tinglev, Denmark
Peab Asfalt
Nørreskov Bakke 1
8600 Silkeborg
Tlf.: 87 22 15 00
Mail: info@peabasfalt.dk
Powered by Emply